Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne picada de cerdo
- 120 g de butifarra blanca sin piel, desmenuzada
- 50 g de salvado de trigo
- 600 g de agua
-
5
hojas de salvia fresca
nebo ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada - ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 5 bayas de enebro
- 1 manzana pelada y en trozos
- 700 g de patatas en trozos
- 600 g de chucrut en conserva
- 2 cucharadas de mostaza
- 1 cucharadita de kétchup
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2564 kJ / 613 kcal
- Protein
- 21.11 g
- Sacharidy
- 47.37 g
- Tuk
- 37.71 g
- Vláknina
- 8.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2hod. 30min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3hod.
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40min
Albóndigas con setas
35min
Albondigones con compota de tomate
1h 5min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Albóndigas en salsa de nata
50 Min
Paella
1 godz. 10 min