Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de puerro en rodajas (sólo la parte blanca)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 50 g de mantequilla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de harina
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de cangrejos pequeños
- 50 g de brandy
- 500 g de caldo de pescado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 802 kJ / 192 kcal
- Protein
- 6.22 g
- Sacharidy
- 6.72 g
- Tuk
- 15.56 g
- Vláknina
- 1.36 g
Alternativní recepty
Bisque de bogavante
50 menit
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Crema de champiñones
20 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Sopa de mejillones al azafrán
40 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 Min
Crema de mejillones
1j
Crema con rape y gambas
30 min
Crema de boletus
1 godz. 35 min