Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hueso de caña (aprox. 150 g)
- 100 g de tocino entreverado curado
- 200 g de morcillo de ternera
- 150 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1500 g de agua
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 400 g de berza de hoja lisa limpias y en trozos de aprox. 3x3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de patatas chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1675 kJ / 401 kcal
- Protein
- 25.63 g
- Sacharidy
- 20.84 g
- Tuk
- 23.87 g
- Vláknina
- 4.45 g
Alternativní recepty
Pote gallego de repollo
2h 40min
Guiso "mar y tierra"
50min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Patatas a la riojana
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Casadielles
3 Std.
Judiones de la Granja con oreja
30min
Crema de andaricas
50min