![Gambones o langostinos marinados en papillote Gambones o langostinos marinados en papillote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ED0706A-6490-443F-8FF5-ACB2D88C3D76/Derivates/AABCAB4D-994C-4190-A7E4-B9AF0CAEFD4D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
32
gambones frescos pelados
nebo langostinos crudos medianos pelados - 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm)
- 150 g de cebolleta en trozos
- 2 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharaditas de azúcar moreno
- 1 cucharada de salsa de pescado
- 2 cucharadas de zumo de lima
- 1 guindilla fresca sin semillas y en rodajas (volitelně)
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 37.6 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1 Std.
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 Std.
Bacalao mozárabe
50 Min
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min