
Kompatibilní verze
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mantequilla BBQ (ver tip)
- 1 diente de ajo pelado
- ½ cdita de romero fresco
- ½ echalot
- 2 jitomates deshidratados en aceite escurridos (aprox. 12 g)
- 1 pizca sal o al gusto
- 1 pizca pimienta molida o al gusto
- 50 g de mantequilla sin sal en trozos y suave
- ½ cdita de líquido para ahumar
Lomo de cerdo envuelto en tocino
- 80 g de tocino ahumado rebanado
- 1 lomo de cerdo limpio (aprox. 250-300 g)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta molida
-
70
g de salsa pesto
nebo 70 g de pesto a la siciliana - 1850 g agua y la necesaria para sumergir la bolsa
- 1850 g agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 712 kcal / 2971 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas teriyaki
1hod. 30min
Pollo entero a la cerveza
2hod.
Rub BBQ
5min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4hod. 25min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1hod. 20min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2hod. 5min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2hod. 15min
Choux y eclairs
1hod. 30min
Sándwich de filete de res
2hod. 30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1hod. 50min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min