Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de masa hojaldre, muy fría
- leche, la necesaria para barnizar
- semillas de ajonjolí, el necesario para decorar
- 110 g de tocino ahumado, en trozos
- 280 g espárragos verdes, en trozos de 1 cm
-
100
g de queso ricotta
nebo 100 g de queso de cabra - 150 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 3 ramita de tomillo fresco, deshojado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3066 kJ / 730 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte sucrée
55 min
Guacamole
5 min
Torta de costillas braseadas
1 Std.
Bolitas energéticas de plátano
15min
Quiche lorraine
45 Min
Helado de chocolate
12h
Triangulitos de manzana con trufas de 2 quesos y uva
30 Min
Quiche dulce de ciruelas
3h
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20h
Fetuccine con hongos
1 Std.
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h