Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de masa hojaldre, muy fría
- leche, la necesaria para barnizar
- semillas de ajonjolí, el necesario para decorar
- 110 g de tocino ahumado, en trozos
- 280 g espárragos verdes, en trozos de 1 cm
-
100
g de queso ricotta
nebo 100 g de queso de cabra - 150 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 3 ramita de tomillo fresco, deshojado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3066 kJ / 730 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Affogato chocolatoso
10min
Carlota de durazno
5h
Tarta de mousse de chocolate
12 godz. 30 min
Flan de naranja
5h
Natilla de café
40min
Dulce de leche
2 godz.
Verduras rellenas
1 godz. 20 min
Souffle de chocolate
1 godz.
Gnoccis con prosciutto
1 godz. 20 min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 godz. 20 min
Pastel de pistache
1 godz. 20 min
Tortas de papa alemanas
45 min