Zařízení & příslušenství
醋溜鱸魚
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)350 - 400 克
-
薑 切絲30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲15 克
-
蔥 切絲30 克
-
水500 克
-
鹽1 茶匙
-
冰糖粉1 大匙
-
烏醋5 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
閤家團圓年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan