醋溜鱸魚

醋溜鱸魚

3.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)
    350 - 400 克
  • 切絲
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切絲
    15 克
  • 切絲
    30 克
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 冰糖粉
    1 大匙
  • 烏醋
    5 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18 g
Kalorie 437 kJ / 104 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...