Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 - 400 克 鱸魚, 洗淨、切段(厚度約1公分)
- 30 克 薑, 切絲
- 15 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切絲
- 30 克 蔥, 切絲
- 500 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 1 大匙 冰糖粉
- 5 大匙 烏醋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.6 g