Zařízení & příslušenství
青醬鮮蝦燉飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
草蝦仁 開背去腸泥150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
新鮮綜合菇類 切丁(約1公分)80 克
-
高湯250 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
青醬 (市售或自製)50 克
-
帕瑪森起司 依個人口味調整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
487.2 mg
Protein
25.3 g
Kalorie
1859.1 kJ /
444.8 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
154.6 g
Sacharidy
50.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan