咖哩蔬菜燉豬肉

咖哩蔬菜燉豬肉

4.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 蘑菇 (整顆)
    250 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 蒜頭
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 紅辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 咖哩粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 百里香
    1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 ½ 茶匙
  • 豬腰肉 切塊(約2.5公分)
    450 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 200 克
  • 白花椰菜 切大朵(約3公分)
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28 g
Kalorie 1057.4 kJ / 252.8 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 13.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...