筍絲滷肉

筍絲滷肉

4.3 19 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
6 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 切段
    50 克
  • 五花肉 切片(厚約0.5公分)
    600 克
  • 醬油
    60 克
  • 筍絲 以熱水川燙去除澀味
    250 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 米酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně)
    10 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.45 g
Kalorie 1425 kJ / 340 kcal
Tuk 29.687 g
Vláknina 1.505 g
Sacharidy 4.517 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...