Zařízení & příslušenství
筍絲滷肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
6 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜頭20 克
-
蔥 切段50 克
-
五花肉 切片(厚約0.5公分)600 克
-
醬油60 克
-
筍絲 以熱水川燙去除澀味250 克
-
糖20 克
-
水550 克
-
米酒20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (volitelně)10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.45 g
Kalorie
1425 kJ /
340 kcal
Tuk
29.687 g
Vláknina
1.505 g
Sacharidy
4.517 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan