Zařízení & příslušenství
蛤蜊蒸絲瓜
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
絲瓜 去皮、切塊250 克
-
蟹 泡水吐砂300 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切絲10 克
-
高湯50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.26 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tuk
0.66 g
Vláknina
0.49 g
Sacharidy
5.65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan