蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

4.5 4 rating
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 絲瓜 去皮、切塊
    250 克
  • 泡水吐砂
    300 克
  • 切段
    10 克
  • 切絲
    10 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.26 g
Kalorie 291 kJ / 69 kcal
Tuk 0.66 g
Vláknina 0.49 g
Sacharidy 5.65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...