Zařízení & příslušenství
刺瓜炒鮮菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
米酒10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)40 克
-
刺瓜 (大黃瓜),去皮去籽,切片(約1公分)400 克
-
新鮮黑木耳 切片40 克
-
新鮮香菇 切條(約0.5公分)100 克
-
醬油膏20 克
-
糖¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.9 g
Kalorie
332.5 kJ /
79.6 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan