刺瓜炒鮮菇

刺瓜炒鮮菇

2.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)
    40 克
  • 刺瓜 (大黃瓜),去皮去籽,切片(約1公分)
    400 克
  • 新鮮黑木耳 切片
    40 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    100 克
  • 醬油膏
    20 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.9 g
Kalorie 332.5 kJ / 79.6 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...