刺瓜炒鮮菇
TM5 TM6

刺瓜炒鮮菇

2.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 10 克 米酒
  • 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)
  • 400 克 刺瓜 (大黃瓜),去皮去籽,切片(約1公分)
  • 40 克 新鮮黑木耳 ,切片
  • 100 克 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
  • 20 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
332.5 kJ / 79.6 kcal
Protein
1.9 g
Sacharidy
10.8 g
Tuk
3.9 g
Vláknina
3.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty