
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 克 水 (含料理和蒸煮用水)
- 100 克 藜麥 (白、紅皆可)
- 10 克 乾香菇 浸泡至軟
- 80 克 新鮮荸薺 去皮
- 120 克 紅蘿蔔 切塊
- 300 克 豬絞肉
- 25 克 醬油 可多播一些調味用
- 25 克 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 18 片 高麗菜 取大片葉,以滾水川燙至軟
- 香油 少許,調味用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 205 kcal / 860 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.8 g