Zařízení & příslušenství
高麗菜封肉
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
8 人份
Suroviny
-
水 (含料理和蒸煮用水)700 克
-
藜麥 (白、紅皆可)100 克
-
乾香菇 浸泡至軟10 克
-
新鮮荸薺 去皮80 克
-
紅蘿蔔 切塊120 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油 可多播一些調味用25 克
-
蠔油25 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
高麗菜 取大片葉,以滾水川燙至軟18 片
-
香油 少許,調味用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.5 g
Kalorie
860 kJ /
205 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
閤家團圓年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan