高麗菜封肉

高麗菜封肉

5.0 2 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
8 人份

Suroviny

  • (含料理和蒸煮用水)
    700 克
  • 藜麥 (白、紅皆可)
    100 克
  • 乾香菇 浸泡至軟
    10 克
  • 新鮮荸薺 去皮
    80 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    120 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 醬油 可多播一些調味用
    25 克
  • 蠔油
    25 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 高麗菜 取大片葉,以滾水川燙至軟
    18 片
  • 香油 少許,調味用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.5 g
Kalorie 860 kJ / 205 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...