Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Rapsöl
- 100 g Speckwürfel
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, ganz
- 350 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 10 g Weißweinessig
- 650 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Schlagobers
- 60 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 858 kJ / 204 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Kohlrabisuppe
35min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Kohlrabisuppe
45min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Rote-Rüben-Suppe
45min