Kompatibilní verze
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g frische Petersilienblätter (ca. 3 Bund), gewaschen und trocken geschleudert
- 300 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 Eier
- 20 g Olivenöl, etwas mehr für die Pappardelle und zum Braten
- 10 g Mineralwasser evtl. etwas mehr
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für den Saibling
- 200 g Kohlrabi, geschält, in Stücken
- 125 g Schlagobers
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen, etwas mehr für den Saibling
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, mit Haut (ca. 500 g)
- 3 TL Zitronensaft
- 15 g Butter, etwas mehr für den Saibling
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2735 kJ / 653 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Risibisi mit Garnelenspießchen an Weinschaum
45 Min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 Std. 35 Min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Gemüsefond/-suppe
50min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1h 50 min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50 min
Karfiol mit Butterbröseln
40 Min