Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken
- ½ Zitrone, ¼ TL Schale fein abgerieben, 1 EL Saft ausgepresst
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 90 g Kartoffel, in Stücken
- 400 g Kohlrabi, in Stücken (2 cm)
- 150 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
-
125
g Lachsforellenfilets, geräuchert
nebo 125 g Forellenfilets, geräuchert - ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Kohlrabisuppe
30 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20min
Gurkencremesuppe
25 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min