Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
Semmelnocken:
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Wasser
- 100 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 30 g Speisestärke
Steinpilzragout:
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Steinpilze, frisch (ersatzweise Kräutersaitlinge oder Champignons), blättrig geschnitten
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 100 g Schmand
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1h
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 min
Speckknödel mit Champignonsauce
1h 30min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30 min
Pilzsauce
35 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Rehragout
1h 15 min