Steinpilzragout mit Semmelnocken

Steinpilzragout mit Semmelnocken

3.8 206 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
Semmelnocken:
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Brötchen, altbacken in Stücken
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Mehl
    100 g
  • Eier
    3
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Speisestärke
    30 g
Steinpilzragout:
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Steinpilze, frisch (ersatzweise Kräutersaitlinge oder Champignons), blättrig geschnitten
    500 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser
    100 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Schmand
    100 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Muskat
    1 Prise

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 16 g
Kalorie 2275 kJ / 543 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 11.4 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...