Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 1 Bund frisches Basilikum, Blättchen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 - 2 ½ TL Zucker, nach Geschmack bzw. Süße der Tomaten
- 100 g trockener Rotwein
- 20 g Balsamico-Essig
- 1500 g reife Paradeiser, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 183 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 dk
Erbsencremesuppe
30 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Rucola Suppe
25 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 dk
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 Min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Süßkartoffel-Cremesuppe mit Orange
30 Min