Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de petits pois surgelés
- 1 citron jaune, zeste et jus
- 12 feuilles de menthe fraîche
- 400 g de fromage frais
- 10 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pâtes fraîches au basilic
40min
Choux à la mousse de petits pois
4sa
Saint-honoré au citron
2 Std. 25 Min
Gnocchi aux orties
1 Std. 15 Min
Lemon curd
15min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 godz. 30 min
Cheesecake au concombre
4 Std. 30 Min
Crackers romarin pavot
1 Std.
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min
Pâte feuilletée express
2h
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30 phút