Kompatibilní verze
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 65 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de fruits frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel d'automne
1 godz. 15 min
Mousse vanille-pomme
7h
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2 godz.
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 godz. 30 min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 Std. 55 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Ananas en papillote
1 godz.
Pannacotta au blé noir
2 godz. 30 min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min