Kompatibilní verze
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 65 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de fruits frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine de saumon
25 min
Rillettes de maquereau
5min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 Std.
Mille-feuille de fruits rouges
30 min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4 godz. 5 min
Ananas en papillote
1u.
Papillote de turbot aux petits légumes
1 Std. 15 Min