Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de biscuits speculoos
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 80 g de canneberges déshydratées
- 50 g d'abricots secs dénoyautés
- 400 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1011 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata aux raisins
2h
Boules de neige à l'amande
55 min
Biscuits aux amandes
35 min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
Tartelette orange-pistache
1 Std.
Amaretti aux abricots
30 min
Biscuit coco-canneberge
20min
Ginger nuts
1 Std.
Gâteau nantais
1 Std.
Pain de Gênes
1 Std.
Cookies à l'orange confite
35 min
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1 Std.