![Roscón trenzado de brioche con avellanas Roscón trenzado de brioche con avellanas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7DE80F46-9770-49E3-B6B4-8043214A10ED/Derivates/c469be7d-0546-4a16-b966-a6b11b50693c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
nebo 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Sacharidy
- 40.18 g
- Tuk
- 15.53 g
- Vláknina
- 2.13 g
Alternativní recepty
Larpeira
1sa 55 dk
Roscón de Reyes
4 Std.
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Kringle Estonia
1h 40min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Suizos
2 Std. 30 Min
Brioche
8h
Caracolas de canela
2 Std.
Huesos de San Expedito
30min
Estrella brioche nevada
3h 10min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2 Std. 30 Min
Panettone con chocolate y naranja
3h 20 min