Roscón trenzado de brioche con avellanas

Roscón trenzado de brioche con avellanas

4.5 53 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
12 raciones

Suroviny

  • 80 g de avellanas crudas sin piel
  • 100 g de azúcar
  • 6 tiras de piel de limón
  • 8 tiras de piel de naranja
  • 120 g de leche
  • 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 4 huevos
  • 30 g de ron
    30 g de agua de azahar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 5 g de sal
  • 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
  • 2 cucharadas de azúcar perla

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 8.28 g
Kalorie 1394 kJ / 333 kcal
Tuk 15.53 g
Vláknina 2.13 g
Sacharidy 40.18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...