
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
nebo 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 333 kcal / 1394 kJ
- Protein
- 8.28 g
- Tuk
- 15.53 g
- Sacharidy
- 40.18 g
- Vláknina
- 2.13 g
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2hod. 20min
Rosca de carnaval
2hod. 10min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4hod. 20min
Panettone con chocolate y naranja
3hod. 20min
Brioche con frutas y pasas
3hod. 10min
Financieros de albaricoque
30min
Panecillos de San Ignacio
25hod.
Brioche danés (Brunsviger)
2hod.
Roscón gallego
1hod. 30min
Larpeira
1hod. 55min
Bica de Castro Caldelas
1hod. 20min
Roscón de Reyes
4hod.