Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
nebo 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Sacharidy
- 40.18 g
- Tuk
- 15.53 g
- Vláknina
- 2.13 g
Alternativní recepty
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Brioche con frutas y pasas
3h 10 min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20 min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20 min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Roscón de Reyes
4h
Brioche
8h
Panettone con chocolate y naranja
3h 20 min
Kringle Estonia
1h 40 min
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Larpeira
1h 55min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min