Zařízení & příslušenství
月見龍鬚菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
水 (含料理和烹煮用)420 克
-
蛋 (回溫至室溫)1 顆
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬絞肉80 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片20 克
-
米酒1 大匙
-
龍鬚菜 去鬚和粗梗,只取嫩芽300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
七味粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.068 g
Kalorie
353 kJ /
84 kcal
Tuk
4.088 g
Vláknina
2.135 g
Sacharidy
3.703 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan