Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 60 - 70 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1706.2 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Gaspacho aux tomates et yaourt
13u. 15min
Baba au rhum
Geen beoordelingen
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2u. 25min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 min
Pudding vapeur
1h
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Cheesecake au fromage de brebis et aux figues
25h 50min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 min
Moelleux bretons cumin-carotte
1h 15 min
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20 min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30 min