Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 clémentines bio, coupées en tranches de 2-3 mm d'épaisseur
- beurre, pour le moule
- 60 g de sucre en poudre
Le crumble
- 70 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 70 g de sucre en poudre
- 55 g de beurre froid, coupé en dés
La pâte à gâteau
- 1 clémentine bio
- 240 g de ricotta
- 110 g de beurre mou, coupé en dés
- 130 g de sucre en poudre
- 180 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 2 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2054 kJ / 492 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte à l'orange
12 godz.
Flan pomme-cannelle
45 Min
Gâteau chocolat-abricot
2 Std.
Gâteau à l'orange
1 Std.
Moelleux à la clémentine
50min
Tartelette orange-pistache
1 Std.
Charlotte au pain de mie
2h 30min
Gâteau pomme-raisin
1h 15min
Tartelettes à l'orange
2h 30min
Flan au potiron et aux pommes
3 Std. 30 Min
Moelleux renversé aux pêches
1 godz. 5 min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.