Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 500 g d'eau
- 5 clémentines bio, coupées en tranches de 2-3 mm d'épaisseur
- beurre, pour le moule
- 60 g de sucre en poudre
Le crumble
- 70 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 70 g de sucre en poudre
- 55 g de beurre froid, coupé en dés
La pâte à gâteau
- 1 clémentine bio
- 240 g de ricotta
- 110 g de beurre mou, coupé en dés
- 130 g de sucre en poudre
- 180 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 2 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2054 kJ / 492 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte à l'orange
12h
Moelleux à la clémentine
50min
Le milhassou
2h
Cake aux pommes
1h
Gâteau d’abricots à la ricotta
40min
Gratin de clémentine
30min
Cake à la ricotta et aux fruits rouges
1h 15min
Cake à l'abricot
50min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25min
Gâteau cœur à l'ananas
45min
Flaugnarde aux poires
50min
Quatre-quarts aux poires
55min