Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
Les noix de pécan caramélisées (le jour même)
- 60 g de sucre en poudre
- 70 g de noix de pécan
- 20 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 770 g
- Kalorie
- 9702 kJ / 2321 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 176 g
- Tuk
- 165 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet chocolat
12h
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3h
Glace à la fraise façon italienne
40min
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace stracciatella
12h
Glace vanille aux myrtilles
12 godz. 30 min
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace à la pistache
12h
Glace au café
12h
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Glace menthe-chocolat
12h