Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 5 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 5 c. à café bombées de café instantané
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1696 kJ / 407 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 31.7 g
Alternativní recepty
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Crème brûlée au chocolat
3u. 15min
Charlotte chocolat-banane
24h
Crêpes suzette
2h 15 min.
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Glace chocolat-cerise et chantilly
12u. 25min
Crème au chocolat à la crème de coco
2 godz. 35 min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7h
Flan individuel à la vanille
50min
Mousse chocolat noir-caramel
4u. 45min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min