Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di patate con polpo
- 800 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 500 g di patate a pasta farinosa, rosse, a pezzi
- 250 - 300 g di polpo a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
Olio alla paprika
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiai rasi di paprika dolce
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 1 pizzico di sale
Per terminare la preparazione
- 2 - 3 pizzichi di sale a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3.66 g
- Sacharidy
- 4.19 g
- Tuk
- 8.11 g
- Vláknina
- 0.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Blinis con salmone
1h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min