
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di patate con polpo
- 800 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 500 g di patate a pasta farinosa rosse, a pezzi
- 250 - 300 g di polpo a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
Olio alla paprika
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiai rasi di paprika dolce
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 1 pizzico di sale
Per terminare la preparazione
- 2 - 3 pizzichi di sale a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 104 kcal / 437 kJ
- Protein
- 3.66 g
- Tuk
- 8.11 g
- Sacharidy
- 4.19 g
- Vláknina
- 0.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trittico d'autore
2 Std.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Crema di ceci con vongole
40 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min