Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di patate con polpo
- 800 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 500 g di patate a pasta farinosa, rosse, a pezzi
- 250 - 300 g di polpo a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
Olio alla paprika
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiai rasi di paprika dolce
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- 1 pizzico di sale
Per terminare la preparazione
- 2 - 3 pizzichi di sale a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3.66 g
- Sacharidy
- 4.19 g
- Tuk
- 8.11 g
- Vláknina
- 0.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 godz. 30 min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Mousse salmone e aneto
10 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 godz. 30 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min