Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porro a pezzi
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 300 g di Champagne
-
1000
g di brodo di pollo caldo
nebo 1000 g di acqua calda - 1 cucchiaino di sale
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, lavata ed asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 605 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al prosecco e lavanda
30 Min
Risotto alla birra
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min