Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

4.3 28 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 1 porro a pezzi
  • 1 scalogno in quarti
  • 100 g di burro a pezzi
  • 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 300 g di Champagne
  • 1000 g di brodo di pollo caldo
    1000 g di acqua, calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca lavata ed asciugata

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 2531 kJ / 605 kcal
Tuk 33.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 67.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...