Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porro a pezzi
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 300 g di Champagne
-
1000
g di brodo di pollo caldo
nebo 1000 g di acqua calda - 1 cucchiaino di sale
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, lavata ed asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 605 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20 min
Risotto allo Champagne
25 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al Barolo
30min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min