Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

4.2 25 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 40min
6 porzioni

Suroviny

  • porro a pezzi
    1
  • scalogno in quarti
    1
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    500 g
  • di Champagne
    300 g
  • di brodo di pollo caldo
    1000 g
    1000 g di acqua, calda
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    60 g
  • di lardo di Colonnata (sottili)
    12 fette
  • di erba cipollina fresca lavata ed asciugata
    1 mazzetto

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 605 kcal / 2531 kJ
Protein 11.2 g
Tuk 33.9 g
Sacharidy 67.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 0 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...