Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Riso con pollo alle 7 spezie
40min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Insalata di riso rosso
1h
Succo detox antiossidante
10min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2sa 15 dk
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Uova sode dolci
1 godz. 20 min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min