
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 403 kcal / 1685 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2hod. 30min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3hod. 30min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1hod. 5min
Riso basmati, fave e piselli
1hod. 30min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1hod. 30min
Orzo, cavolfiore e pollo
1hod. 10min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min
Farro asparagi e frittatina in forma
45min
Insalata di riso basmati
55min
Asparagi in conserva
1hod. 30min
Sundal di ceci
6hod. 45min