Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 20.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Fonduta svizzera
20min