Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 20.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 godz. 30 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h