茄汁鯖魚
TM5 TM6

茄汁鯖魚

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 西洋芹, 去皮、切段
  • 50 克 洋蔥, 切塊
  • 2 顆 牛蕃茄 (約250克),切塊
  • 10 克 油
  • 15 克 蔥, 切段
  • 400 克 薄鹽鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
  • 100 克 水
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • ¼ 茶匙 義大利綜合香料
  • 100 克 蕃茄醬
  • ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1279 kJ / 305 kcal
Protein
10.3 g
Sacharidy
7.2 g
Tuk
26.1 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty