Zařízení & příslušenství
茄汁鯖魚
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 人份
Suroviny
-
西洋芹 去皮、切段10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
牛番茄 (約250克),切塊2 顆
-
油10 克
-
蔥 切段15 克
-
鯖魚 (薄鹽), 去頭尾、切段(約5公分)400 克
-
水100 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
番茄醬100 克
-
鹽 依個人喜好調整¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.3 g
Kalorie
1279 kJ /
305 kcal
Tuk
26.1 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan