白菜蕃茄豆腐湯

白菜蕃茄豆腐湯

4.4 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 洋蔥 切小丁
    30 克
  • 牛番茄 切小塊(約2公分)
    250 克
  • 蔬菜高湯
    1000 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 番茄醬
    20 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    80 克
  • 嫩豆腐 切丁(約1.5公分)
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2.1 g
Kalorie 376.3 kJ / 90 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...