Zařízení & příslušenství
白菜蕃茄豆腐湯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋蔥 切小丁30 克
-
牛番茄 切小塊(約2公分)250 克
-
蔬菜高湯1000 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
番茄醬20 克
-
小白菜 切段(約5公分)80 克
-
嫩豆腐 切丁(約1.5公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.1 g
Kalorie
376.3 kJ /
90 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
好簡單3步驟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan