Zařízení & příslušenství
金沙花椰海鮮燒
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
鹹蛋2 顆
-
蒜頭20 克
-
沙拉油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
花枝 切塊(約3公分)200 克
-
草蝦 開背、去腸泥8 隻
-
米酒2 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
綠色花椰菜 切小朵250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.5 g
Kalorie
921 kJ /
220 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快速晚餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan