金沙花椰海鮮燒
TM6 TM5 TM31

金沙花椰海鮮燒

4.8 ( 11 hodnocení )

Suroviny

  • 2 顆 鹹蛋
  • 20 克 蒜頭
  • 20 克 沙拉油
  • 1 根 新鮮紅辣椒 切斜片
  • 200 克 花枝 切塊(約3公分)
  • 8 隻 草蝦 開背、去腸泥
  • 2 大匙 米酒
  • 2 大匙 蠔油
  • 1 茶匙 糖
  • 250 克 綠色花椰菜 切小朵

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
220 kcal / 921 kJ
Protein
13.5 g
Tuk
16.4 g
Sacharidy
6.1 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty