
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 顆 鹹蛋
- 20 克 蒜頭
- 20 克 沙拉油
- 1 根 新鮮紅辣椒 切斜片
- 200 克 花枝 切塊(約3公分)
- 8 隻 草蝦 開背、去腸泥
- 2 大匙 米酒
- 2 大匙 蠔油
- 1 茶匙 糖
- 250 克 綠色花椰菜 切小朵
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 220 kcal / 921 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.7 g