Zařízení & příslušenství
麻油娃娃菜湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
薑 切絲30 克
-
麻油3 大匙
-
娃娃菜 去根部,對半切250 克
-
水1200 克
-
紅棗20 克
-
新鮮山藥 去皮,切滾刀塊(約2公分)250 克
-
鹽2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
枸杞5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.8 g
Kalorie
366.5 kJ /
89.2 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
9.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan