Zařízení & příslušenství
泡菜年糕湯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭4 粒
-
水1000 克
-
豬里肌肉 切片300 克
-
韓式條狀年糕500 克
-
韓式泡菜250 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
蔥 切段,可備一些蔥花裝飾用2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.4 g
Kalorie
2021 kJ /
483 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
78.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓式家常料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan