Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em pedaços
- 100 g tomate seco cortado em pedaços
- 300 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 2 dentes de alho
- 2 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 150 g azeite
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 350 g água
- 50 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Coroa recheada
1h 50min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 godz. 30 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 Std. 40 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pães de cenoura e cereais
15h
Triângulos de milho e alho-francês
1h
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2 Std. 50 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Pão de alho e ervas
1h 40min
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Pão enrolado com pesto
1h 40min