Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 150 g flocos de aveia
- Água q.b. p/ demolhar
- 100 g caju
- 15 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 250 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 2 ovos
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de orégãos
Massa
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
-
240
g manteiga à temperatura ambiente
nebo 240 g margarina vegetal - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 gemas de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Chapatti
1h 30min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2h 30min
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
35min
Almôndegas de beringela
1h
Falafel de milho
40 min
Hambúrgueres de okara
50min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Pizza de inverno
8h
Empadão de batata-doce e lentilhas
2h 30min
Scones de batata-doce com truta fumada
55min
Queijo de tremoço
2h 20min
Queques salgados
45 min