Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manteiga de ervas
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 1 dente de alho
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- ½ malagueta
- 400 g carne picada mista
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 150 g feijão-encarnado cozido escorrido
Massa
- 15 g salsa
- 200 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 65 g queijo mozarela cortado em 36 cubos pequenos (1 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão pita com recheio mediterrânico
20 min
Rissóis de requeijão e noz
35 min
Croquetes de atum
1 godz. 30 min
Arancini de tomate
1h
Empada vegetariana
1h 25min
Chili mexicano de queijo e chouriço
30 min
Moussaka de lentilha
2 godz. 20 min
Canelones de salsicha e espinafres
1h
Croquetes de queijo e espinafres
30 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Pão pita com falafel
10óra
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5min