Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chair de crabe frais, émiettée
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 70 g de fécule de pomme de terre
- 70 g de farine de sarrasin
- 3 gros œufs (63-73 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Pain de saumon
1u. 20min
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2u. 45min
Tarama et ses miniblinis
1u. 45min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Fleurs chorizo-feta
35min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Préfou au beurre aillé
3h
Rillettes de thon à la tomate
10min