Choux au sarrasin, crabe et ciboulette

Choux au sarrasin, crabe et ciboulette

4.1 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
20 portions

Suroviny

La garniture
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 15 g de jus de citron
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de chair de crabe frais émiettée
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
La pâte à choux
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 2 pincées de sel
  • 70 g de fécule de pomme de terre
  • 70 g de farine de sarrasin
  • 3 gros œufs (63-73 g)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.7 g
Kalorie 376 kJ / 90 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...