Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre demi-sel
- 6 œufs
- 1 c. à soupe d'eau-de-vie de cidre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 8 crevettes cuites, décortiquées et détaillées en dés (1 cm)
- 8 craquelins moyens
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Bar au beurre de groseilles
55 Min
Terrine de canard
24 Std.
Minigratins à la grecque
20 min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Caille au pain d'épices et cassis
1 Std.
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50 Min
Tartines scandinaves
10 Min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45 min.