Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait
- 120 g de fromage, type beaufort, détaillé en dés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 c. à café de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 525 kJ / 126 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Pannacotta parmesan
2h 20 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2sa 35 dk
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1u. 20min