Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g ui, in stukken (3 cm)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 40 g spek , in reepjes of blokjes
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
- 800 g varkenslende, in één stuk
- 2 tl zout
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 600 g volle melk
- ½ groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1000 g aardappelen in plakjes (1/2 cm)
- 20 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3157 kJ / 754 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Alpengratin
50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Gehaktbrood
1h 20min
Zalmsoufflé
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min