Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz chicharrones (fried pork rinds), to taste
- 20 oz water
- 18 - 21 oz yuca (cassava), frozen
- 4 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373.3 kJ / 328.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 443.4 mg
Alternativní recepty
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Cutter Beet Carpaccio
Žádné hodnocení
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Pico De Gallo
15min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min.