Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di strutto + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaio di pepe nero macinato
- 1000 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di salame tipo Napoli, a dadini
- 5 uova sode con guscio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Struffoli
1h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Taralli sugna e pepe
4h
Pastiera
15 Std.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Roccocò
2h
Pizza di scarola
3h 30min
Panini napoletani
5h 20min
Migliaccio
1 godz. 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Torta Babà napoletana
8 godz.