Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di strutto + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaio di pepe nero macinato
- 1000 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di salame tipo Napoli, a dadini
- 5 uova sode con guscio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Taralli sugna e pepe
4hod.
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Pizza di scarola
3h 30min
Struffoli
1h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8h
Panini napoletani
5h 20min
Pizzette fritte
1h 55min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.