Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 42 - 45 g di amido di mais (maizena)
Impasto per zeppole
- 180 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 140 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- 40 g di zucchero
- 6 amarene sciroppate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1982.8 kJ / 474 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 56.8 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 220.7 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Pizza chiena
5h
Pasta frolla
1 godz. 10 min
Pastiera salata
2 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pastiera napoletana
15 godz.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Graffe di Carnevale
4 Std.
Pettole pugliesi
3h
Danubio salato
3h
Crostata crema e amarene
1h 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min