Zeppole di San Giuseppe (TM6)

Zeppole di San Giuseppe (TM6)

4.1 183 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
6 pezzi

Suroviny

Crema pasticcera
  • 500 g di latte intero
  • 4 tuorli
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 42 - 45 g di amido di mais (maizena)
Impasto per zeppole
  • 180 g di acqua
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 140 g di farina tipo 00
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 1 tuorlo
Terminare la preparazione
  • 40 g zucchero
  • 6 amarene sciroppate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 220.7 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 1982.8 kJ / 474 kcal
Tuk 23.8 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 56.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...