Zařízení & příslušenství
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
6 pezzi
Suroviny
Crema pasticcera
-
500 g di latte intero
-
4 tuorli
-
100 g zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
42 - 45 g di amido di mais (maizena)
Impasto per zeppole
-
180 g di acqua
-
100 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
140 g di farina tipo 00
-
3 uova (da 60 g circa)
-
1 tuorlo
Terminare la preparazione
-
40 g zucchero
-
6 amarene sciroppate
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Sodík
220.7 mg
Protein
11.7 g
Kalorie
1982.8 kJ /
474 kcal
Tuk
23.8 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sacharidy
56.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pastiera napoletana
8hod.
Crostata crema e amarene
1hod. 30min.
Focaccia barese
4hod.
Pasta frolla
1hod. 10min.
Torta mimosa
1hod. 5min.
Gattò di patate (TM6)
1hod. 30min.
Pastiera
15hod.
Graffe di Carnevale
4hod.
Pandoro
15hod. 15min.
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min.
Danubio salato
3hod.
Pettole pugliesi
3hod.