Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Muffolette
3 Std.
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Brioches siciliane
3hod. 15min
Sfincione favarese
3 Std.
Frutta Martorana
27 godz. 30 min
Iris siciliani
4h 10min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min