
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 380 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 60 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 650 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di mozzarella scolata dal siero e a tocchetti
- 150 g di provola a tocchetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di salame a tocchetti
- 8 wurstel
Terminare la preparazione
- 1 uovo leggermente sbattuto
- semi di sesamo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 173 kcal / 724 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Cartocci e viennesi siciliani
3hod. 15min
Sfinciuni
3hod. 30min
Scacciata con salsiccia e patate
3hod. 15min
Sfinci siciliane
2hod. 30min
Mignolata
3hod. 30min
Rame di Napoli
3hod.
Iris siciliani
4hod. 10min
Muffolette
3hod.
Brioche col tuppo
3hod. 30min
Panelle
1hod. 25min
Brioches siciliane
3hod. 15min
Mafalde siciliane
2hod. 15min