
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão
- 100 g queijo de cabra curado
- 5 g salsa
- 10 g hortelã
-
200
g queijo ricota
nebo 200 g requeijão - 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
350
g massa fresca de beterraba (ver dica)
nebo 350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.) - Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g pesto de rúcula e noz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 508 kcal / 0 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peito de peru com molho de romã
6hod.
Sorvete de champanhe e toranja
Žádné hodnocení
Nachos de cenoura com guacamole - TM5
Žádné hodnocení
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3hod. 20min
Geleia de pimenta
35min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1hod.
Técnica Ravioli
30min
Enrolados de espargos com ovo
1hod. 30min
Pappardelle de manjericão e azeite de alho
35min
Petits gâteaux de goiaba
30min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2hod. 10min
Molho pesto
5min