Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão
- 100 g queijo de cabra curado
- 5 g salsa
- 10 g hortelã
-
200
g queijo ricota
nebo 200 g requeijão - 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
350
g massa fresca de beterraba (ver dica)
nebo 350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.) - Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g pesto de rúcula e noz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 508 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brunch do Médio Oriente
Žádné hodnocení
Leite de arroz
Žádné hodnocení
Caipirinha três limões
Žádné hodnocení
Sopa Tailandesa (Tom yum) com zoodles - TM6
Žádné hodnocení
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30 min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Žádné hodnocení
Suco de açaí detox
15 menit
Flans de ervilha e molho de queijo
40 min
Rosbife de pimentos
2h
Técnica Ravioli
30 min
Pesto de rúcula e noz
5 menit
Petits gâteaux de chocolate
8j 45 menit