Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 60 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 folhas de hortelã
- 15 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 5 pés de manjerona
- 5 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 80 g queijo mascarpone
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g vinho branco
-
700
g caldo de peixe caseiro
nebo 700 água e 1 cubo de caldo de peixe - 600 g salmão s/ pele e s/ espinhas
- 320 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 969 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto de especiarias com frango
1 Std. 20 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 min
Risoto de beterraba
30 Min
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min