Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 60 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 folhas de hortelã
- 15 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 5 pés de manjerona
- 5 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 80 g queijo mascarpone
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g vinho branco
-
700
g caldo de peixe caseiro
nebo 700 água e 1 cubo de caldo de peixe - 600 g salmão s/ pele e s/ espinhas
- 320 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 969 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de cogumelos Porcini
35min
Risoto de espargos e açafrão
35min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2j 10 menit
Risoto de beterraba
30min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1h
Risoto preto com camarão
45min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min