Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 60 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 folhas de hortelã
- 15 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 5 pés de manjerona
- 5 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 80 g queijo mascarpone
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g vinho branco
-
700
g caldo de peixe caseiro
nebo 700 água e 1 cubo de caldo de peixe - 600 g salmão s/ pele e s/ espinhas
- 320 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 969 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de beterraba
30min
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de pato
1h 15 phút
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35min
Risoto de corvina e amêijoa
50 phút
Risoto de laranja com pato
35min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min
Risoto de garoupa com manjericão
1 godz.
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25min